NK Duathlon
Home » Vrijwilligers

Vrijwilligers

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor het mee helpen bij de Run Bike Run Tilburg. Heb je interesse om vrijwilliger te zijn en het hebben van een leuke dag? Schroom dan niet en vul dit contactformulier in, wij zullen dan spoedig reageren.

Hieronder staan de functies waar wij nog mensen voor zoeken:

-Verzorging vrijwilligers
-Coördinator finishlocatie
-Fietsparcours posten
-Loopparcours posten
-Medewerker inschrijfbureau
-Prijsuitreiking coördinatie
-Opbouwer
-Fietsparcours coördinatie
-Finish uitreiking medailles
-Verzorging drinkpost

Zonder vrijwilligers is dit evenement niet mogelijk, dus meldt je aan en maak je familie en vrienden enthousiast en laat ze zich aanmelden als vrijwilliger voor de Run-Bike-Run Tilburg! Elke vrijwilliger ontvangt een uniek vrijwilligers T-shirt en maakt deel uit van één van de leukste evenementen van de regio.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier, geef in ieder geval je naam, e-mailadres en leeftijd door.

Er gelden wel enige spelregels:

  • Vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor de geïnvesteerde tijd of reiskosten. Uiteraard wordt voor een lunchpakket gezorgd. Gedurende het evenement komen we langs met koffie/thee/limonade.
  • Verder ontvangt iedere vrijwilligers een uniek T-shirt.
  • Mocht voor je functie een instructie worden gegeven, dan krijg je automatisch een uitnodiging. Je wordt dan ook verzocht hierbij aanwezig te zijn.
  • Volg de instructies die je krijgt goed op en ben zeker op tijd aanwezig.
  • Het kan zijn dat je niet kunt worden ingezet bij de functie van je keuze. In dat geval kijken wij naar de tweede keuze, of in overleg, naar een andere functie.
  • Je dient rekening te houden met het feit dat je niet altijd in de gelegenheid bent om het evenement te zien. Een aantal plaatsen van waaruit vrijwilligers actief zijn bieden geen direct zicht op het evenement.

Maak een Gratis Website met JouwWeb